keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 25 Mac 2011

Syatrah & aerobik


Syatrah sekarang ni kan rajin bersukan ... semalam masa tengah lepak dengan bapaknye .. tetiba kuar la cerita pasal syatrah ....

bebudak pra sekolah ni pakai baju T putih ngan seluar track biru ... sama gak kalo nak senaman .. bebudak lain mesti pakai track ngan T ...

soo semalam .. kelas sebelah (darjah 1) ada senaman .. buat aerobik lam kelas je katanya ... soo masa dia pasang lagu untuk aerobik tu .. si Syatrah ni boleh lak menyusup keluar kelas dia n masuk kelas sebelah ... dah join aerobik berapa lama pun tak tau laa ... sampai satu ketika ..si syatrah ni pegi ke depan n cakap kat cikgu kelas tu ......

cikgu ... salah laa .... buat macam ni .... siap buat sekali aksi aksi aerobik ... (yang dia tunjuk kat kami semalam .. pusing bahu ... gelek pinggang ..)

baru la cikgu tu perasan n suruh dia masuk kelas semula ... hisssssss sabo je la anak buah aku sorang ni ...

gambar atas sekali tu ... 1st day gi sekolah ... baek jerr ...
yang lelain tu gambar kat rumah ...
gambar last dengan adik Faris masa raya Haji yang lepas ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

itu dinamakan budak2
Insyaallah....cerdik

Wassalam

Oasis berkata...

Hahaha. Kalau saya jd cikgu tu tak tahu lah nk buat cam ne. Nk gelak gelak pun ade..

ratusiput berkata...

hihi..dia tak tahan ar tu dengar lagu aerobik..tu yg menyusup gak tu...budak skang kan berani dan bijak..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky