keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 Mac 2011

Syatrah bila pagi ..

Isk ... ape nak jadi anak sedara aku sorang ni ... tadi pagi lepas mandi .. dia dah siap pakai baju ... disebabkan mak dia tak bukak cite katun .. soo dia pun melukis laa dekat board kecik guna marker pen bapak dia ....


soo bila bapak dia turun ... dah lewat ... soooooo ... time tu macam kerahan tenaga aaaa ..semua kelamkabut .... ambik itu ini masuk beg .. then aku tanya ....

aku : kakak tak sikat rambut ?? tak cantik laaaa....

syatrah : terus kelamkabut cari sikat ..... (sambil sikat rambut dia ....)

bapak : Ahh ko ni Amie ... aku dah la lambat .. dia tak pakai stokin lagi ... lagi la lambat ....

sedang elok syatrah sikat rambut cecepat... sikat belah kanan sekali ... sikat belah kiri depan sekali .... then dia cakap

Syatrah : cikmie ..macam ni boleh ??? sambil tunjuk rambut dia yang sikat belah depan jerr ..... belakang serabai rambut baru lepas mandi ....

hmmmmm.... haruuuuuuuuuu............. hantam je la syatrah ;)


~ It'S OnLy Me ~
 weeee

4 ulasan:

alfa juliet berkata...

budak2..hehe

Oasis berkata...

Hehehe...perangai ikut mak dia kut.

dyea irdina berkata...

budak2 mcm2 hal....pepehal kn banyak sabar ngan perangai dorng ni..

ratusiput berkata...

ahaha..jannnji sikat!

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky