keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 14 Mac 2011

Tiang Seri Negara

nampak gayanya .. hari ni kena stay lagi kat opis ... sebabnye .. tadi tengahari  aku dah kuar gi pelancaran buku Tiang Seri Negara ... (Agong yg rasmikan) ..
best juga buku ni .... sbb full of gambar koleksi raja-raja ... kualiti pun ok ... Harga pun leh tahan ...








selain dari dapat tengok Agong dari dekat ... Dapat juga tengok Datuk A Samad Said ... siap dapat dengar dia baca Puisi ... ayat dia ... hmmm ... sungguh best ..

 hiks ... dapat gift jugak ... gheeee....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

librarian berkata...

nak blei jugak buku nie untuk library...

rasanya harga dia 400 ringget kan?

- librarian
jalan p8h, putrajaya

Jijahh @ f.k berkata...

a ah.. besar n tebal bukunya .. colorful ..

arus berkata...

salam... tumpang singgah.. librarian kalau betul minat nk beli buku ni, boleh call 03-62011558 (arus intelek sdn bhd).. terima kasih

-staff Arus Intelek

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky