keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 28 Mac 2011

UNO ...

sape penah main ni .. kelip mata sekali....

 haha ini adalah kegilaan baru kat opis aku ... daripada satu set .. sekarang dah combine 2 bungkus kad UNO ni .... daripada 4 orang player ..dah sampai 8-10 orang ...

tengahari ... petang .. ada aje orang yang mengajaknyer ...
paling seronok kalo ada yang kena kad tambah ... paling tinggi bilangan kad kena ambik adalah sebanyak 18 keping kad ... dan mangsanya ialah >> .. orang yang mula mula sekali letak kad ... nasib ko la ekk ...

 yang tebal gila tu ialah orang yg takde ong haritu ... ambik punya ambik .. nah koo .. tebal gila .. elok je orang sebelah jalan ... terus UNO ... herk .. mati dengan kad yang banyak tu ....

kalo dedolu geng sekolah aku ada gak bawak permainan kad macam ni ... tapi jenis yang HAPPY FAMILY dll lah ...

anyway .. kad ni aku jumpe kat kedai RM2 .. soo rembat la 3 kotak ... saja je untuk aktiviti tengahari ... geng lelaki lain ada gak yang main dart, carom & ping pong ... gamat gila  tengahari kat sini ...

well .. kalo jumaat baru la sempat karok ...


~ It'S OnLy Me ~

weeee 

4 ulasan:

Rozali berkata...

Assalamualaikum Jijah

kat pejabat saya pun riuh tengah hari, bermacam game

ada juga yg pergi kuliah zohor

Wassalam

Oasis berkata...

sampai sekarang oasis tak tau cam ne nak main kad uno tu. Cam complecated sket.

dyea irdina berkata...

dulu selalu main ngan adik beradik..sapa yg kalah kena buat kerja umah....bestttttt

ratusiput berkata...

mmg tak pnh main UNO.kalau happy family dulu tau la...yg ade donkey sme tu kan.ehehe..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky