keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 14 Disember 2011

Bila Syatrah jadi Hairdresser

 wah wahh ... apa sudah jadi ... ??
balik kelmarin ... aku dok layan bebudak tu ... alih alih Syatrah datang kat aku n tunjuk barbie doll dia ... humang aiii ... terkujat aku ....
then bapak dia pun sampuk ....
itu yg aku geram kat dia arini .... satu rumah penuh ngan rambut barbie tu ... dah la yg mahal lak tu dia gunting ... len kali bapak tak mo belikan dahh ...
keh keh keh ... cemana laa bapak dia tak marah ... korang nengok la sendiri gambo tu  ...






 heheh gambo separuh je leh tunjuk .... barbie dia semua boleng jer ... tah kemana pegi dah baju - baju n kasut semua ...hish ,... aku rasa seminggu je tahan mainan dia ni ...

bila tengok depan .. kira leh tahan lagi ler ... bila pusing belakang ... >>> BOTAKKKKKKKKK ... hahahaha kesian aku nengok barbie ni ....

aku pun cakap : sib baik laaa rambut barbie je dia gunting ... buatnye dia gunting rambut sendiri ???

bapak dia pun jawab : alahhhhhhhhh ... dulu tu yg dia pi cukur kening tu ... sib baik tumbuh balik .... cacat sekejap ...

hahah ... as a beginner of Hairdresser .. aku pun panggil n suh dia bagi pose yg istimewa ... hahaha tersengih sengih dia ....

 tinggal laa satu lagi patung ... tu pun nasib baik aku dah tocangkan rambut dia ... kalo idak .. ko pun botak jugak curly hair ... hahaha



~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

atuk berkata...

Assalamualaikum Jijah

tanda budak aktif dan cerdik

Wassalam

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky