keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Disember 2011

Iron or Busuk??? ... siri 1

 aduh ... ni lawak tahap guling guling punya kes .... kan ke cik jah g family day kat tiara ... hari Ahad pagi .. kami gerak dari opis .. > < jam 10 kami sampai

soo lepas penat dok berhempas pulas menjaga check Point kat sekitar tiara ...pegi makan tengahari then baru laaa dapat check in .. lebih kurang jam 2.30 > < baru dapat check in ... jadinya kami dapat bilik no 22 ...

aduhh tak pernah dalam mana mana hotel yg aku pegi sebelum ni lagi yg ada nombor double ... contohnya ... 1a .. 1b .. serius aku tak pernah jumpe lagik (masalahnye nombor yg 22 ni je yg ada double) ... soo kami dapat bilik no 22 .. elok je kami masuk ... terus landing macam walrus dok berjemur ... maklum le .. petang tu ada motivasi .. kena masuk la pulak ...


kata ira ... Kak ... kita jgn buang masa ... jommmmm ...

haha semangat gilakk ..sooo kami pun rapatkan katil hotel .... terus terjun ataih katil ... hahaha bahagiaaaaaaaaa... terus landing tak ingat dunia ... jam 4 kami pun pegi kelas ...


sebelum tu kami singgah dulu tempat urusetia penginapan ... kebetulan ada staff tiara.... soo kami pun cakap ...
ira : Cik .. bilik kami tu tak boleh nak kunci laaa ... 
CIk : oo ye ke ?? kejap saya check ...
dia pun pegi tanya kawan dia ... n cakap balik

Cik : cik punya bilik tu nombor berapa ? 
Ira : no 22 ... 
Cik : Cuba cik check balik ... sbb dia ada 22 dan 22A
 Cik Jah n ira : alamakkkkkkk 22A... kita salah masuk bilik ...........

kelamkabut kami naik atas semula ... sampai kat lif ... ramai dah orang ... 2 family siap ngan anak anak kecik n stroller .. sorang budak tu dok bawak i-pad yg lebih beso dari muka dia ... bila lif terbukak ... aku pun masuk .. tahan pintu kasik semua masuk ... budak yg pegang i pad tu takmo masuk lak .. siap mengamuk-ngamuk kat pintu .. time nak kuar pun sama .. soo aku n ira ada laa tolong depa sesekit ... sampai tingkat 5 ... cecepat kami pegi kat pintu 22 ... n orang tadi pegi kat bilik sebelah .... ALAMAKKKKK ... cuak jap .. sbb orang tu dah tala kat bilik 22A tu ....
(kite dah salah masuk bilik laaaaa) terus terang ira pun cakap ngan orang tadik .. ...

ira : kak ... rasanya akak bilik ni kot .... kami dah tersalah masuk bilik ni ...
akak : oo ye ke ... siap semua patah balik kat bilik 22 ni .... (gambo hiasan je katil sebelah tu ... jgn le harap bilik tu rupa cenggini... dalam mimpi leh ler)
ira : maaf laa .. kami dah siap landing tadi .. tapi tak sepah lagi ... (heheh dah guling galak bagai nak rak tadi)


kami pun cecepat ambik barang bawak kuar terus masuk bilik 22 A ... 
bukak bilik jer ... terus bau BUSUK ... menerobos ke lobang idong kami ....
adussssssssssss ....

2 B Continued .................

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky