keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 29 Disember 2011

penutup tahun ...

 4 tahun ...1 bulan .. 4 hari .. cewahhh ... isk .. lama dah kan ?? makan tahun ... tapi takde ape ape pun ...

perjalanan masa ... tahun ni aku rasa macam cepat je masa berlalu ... cepat giler ... maybe sebab aku bz bangat ... sampai 2-3 minggu termasuk Sabtu n Ahad keje straight ....ada je keje ... kalo bukan kerja ... pasal studi ... tak sangka nak abis dah .... aku tak sabar nak abiskan ...

aku pernah cakap ngan dia ... bukan aku tak peduli pasal dia .. bukan aku takmo jumpe dia .... tapi itu periuk nasik aku ... walau cemana gaya pun .. dah jadi tanggungjawab aku ... soo aku kena laksanakan ...

tentang dia ?? macam tu lah ... ada masa terluang .. aku dapat la jumpe dia ... skang ni .. aku rasa macam lebih pada kawan lak ... dia pun dah macam biasa je aku nengok ... takde pun plan ape ape ... makin lama makin susah nak jumpe n chit chat ... hmmm ... what to do ... life must go on ... anyway .. dia pun part of my journey ... (ayat dia) ... sooo ..

this year .. segalanya superb ... pantas dan ligat .... kerja bagai separuh gilak ... study abis gempak .. rasanya .. thn ni paling hebat .. n tahun ni jugak aku dah macam nampak kesan umur dah makin tua .. hahah ... dah selalu sakit sakit ... bak kata Ahmad ... well .. u have to listen to your body ... must have balance .. life .. work .. study ...

next year ... aku tak sabar nak harungi ... umur yang aku suka ... n bermakna dah 13 thn aku kerja .. wahhh .. lama giler ... syukur alhamdulillah ...

tapi .. ada juga perkara yang selalu bermain di fikiran aku ... rasanya belum lagi lah ... susah mau cakap .. maybe thn ni kena ubah skrip jawapan .. supaya  senang hati .... hahaha ...

ada juga lagi benda n plan yg aku masih KIV ... sbb lom mampu ... takpe la kann .. 1 by 1 ... insyaallah semua pasti OK ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

AL-QASSAM berkata...

Jom kita ambil cakna pasal mahasiswa pula di sini:
Masa untuk Perubahan

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky