keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 7 Disember 2011

pot luck ?? ape nak bawak ...


 isk ... pening gak ape yg nak bawak untuk pot luck ni ... kalo boleh nak yg simple .. tak renyah sangat ... then nak yg gempak ... hahaha any idea ???



laksa power senang je nak buat ... tapi nak cari bahan dia lak payah sikit ...

buat sandwich gulung pun best gak ... senang .. tapi nak penyet n gulung je la lambat sket ...

tapi aku teringin nak buat pai tee


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Elie Lily berkata...

okay! tgk gmbar makanan, terus jadi lapar! ohhh!

Azhariah Zuber berkata...

hihi order je kuih. hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky